2019-2020 Uzaktan Eğitim Ara Sınav (Ödev, Proje, Sunum) Uygulama Esasları ve Son Teslim Tarihleri

Sevgili öğrencilerimiz ve değerli öğretim elemanlarımız,

2019-2020 Bahar Dönemi Matematik Bölümü Uzaktan Eğitim Ara Sınav (Ödev, Proje, Sunum) Son Teslim Tarihi için tıklayınız

* Ara Sınav ile İlgili Olarak Dersi Yürütmekte Olan Öğretim Üyesi Uzaktan Eğitim Sistemi (UES) ve Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) üzerinden Ara Sınavın Hangi Şekilde Yapılacağını ve Başlangıç Tarihini ilan Edecektir.

* Ödev, Proje, Sunum Yapacağınız Derse ait Bu Duyuruyu Sistem Üzerinden Takip Etmeniz Gerekmektedir.

* Ödev, Proje, Sunum Teslimi İçin Yukarıda Belirtilen Saat İlgili Derse Ait Son Yükleme Saatidir. Sistem Tam Olarak Bu Saatte Ödev, Proje ve Sunum Dosyası Yüklemeye Kapanacaktır. Bu Yüzden Belirtilen Saatten Önce Yükleme İşlemini Tamamlayınız.

* UES Üzerinden Yapılmayan ve Mevcudu 25 ve 25'in Altında Olan Dersler için de yukarıdaki sınav programında belirtilen Saat Derse Ait Son Yükleme/Gönderme Saatidir. İlgili Dersi Yürütmekte Olan Öğretim Üyesi Tarafından Ödevlerin Kendilerine Nasıl Ulaştırılacağı (e-posta, bulut vb.) Öğrencilere Bildirilecektir.

Marmara Üniversitesi Ödev Değerlendirme 15-05-2020 İlanı

Öğretim Üyesi İçin Ödev Aktivitesi Ek 1